930 x122 grota rece

miting

LA MITINGUL DE AZI S-A ANUNȚAT: APĂ CANAL VA FI DATĂ ÎN JUDECATĂ

„Intenţionez să dau în judecată societatea Apă Canal 2000 S.A. pentru majorarea nejustificată a tarifului. Vom cere recalcularea facturilor începând din anul 2008. Nu vrem corupţie!”, a anunțat Alex Sybinschi, organizator al mitingului desfăşurat astăzi în Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteștiului. Sybinschi a citit dintr-un raport al Curții de Conturi referitor la activitatea societății aflată în subordinea municipalității, informând că va cere și intervenția Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: Stranie dispariție din Pitești!

Întreaga comunitate „Vrem Piteştiul înapoi” a adus la miting mai multe subiecte în discuţie, inclusiv cel legat de modernizarea parcului Ştrand. Lavinia Dinu, soția polițistului Dănuț Dinu, a reclamat că pentru modernizare au fost tăiați toți arborii seculari din parc: „Oare nu se putea face renovarea parcului pe lângă acei copaci? Erau copaci sănătoşi, nu stăteau să cadă! Erau copaci care ajutau aerul copiilor noştri, care ne ajutau să respirăm. Copiii noștri au din ce în ce mai puţine spaţii în care să se joace. Ne opunem tăierii acestor copaci, tăierii lor abuzive! Solicităm explicaţii Primăriei pentru ce au fost tăiaţi acei copaci, explicații pentru măcelărirea spaţiilor verzi în favoarea betonului!”

În ciuda apelurilor făcute zilele trecute de organizatori, participarea la miting a fost extrem de redusă. Seria mitingurilor din Piața „Vasile Milea” a fost reluată astăzi după mai bine de o lună.

Citiți și: LIVE!! A început! Oamenii au ieșit în stradă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Garrus spune:

    Baliverne, daca isi misca fundul in padurea Trivale, vedea ca e destul spatiu verde. Acolo ar trebui curatat si refacut lacul de langa Ciuperca, acolo se duc pitestenii. Ar trebui un cutodrom pentru cainii de rasa pe platoul din Trivale, mai multe metode de divertisment pentru copiii de exemplu o pista de skateboard si mai ales o fantana decenta de unde sa bei apa. Si oare de ce in week-end nu canta fanfara sau nu sunt concerte ale filarmonicii in aer liber, gen flash mob, ar fi o multime de oameni fericiti ? De ce la altii se poate si la noi nu> https://www.youtube.com/watch?v=GBaHPND2QJg

    • alexsybinschi@yahoo.com spune:

      de ce nu veniti cu propuneri? de ce nu cereti? ok, noi suntem prosti si idioti ca am spus de strand, dar dumneavoastra de ce nu ati facut acelasi lucru ca noi pentru cele mentionate in comentariul dumneavoastra?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90