930×122 CAPRA 5

mafia

MAFIA PÂINII, LOVITĂ CU AMENZI, CONFISCĂRI ȘI DOSARE PENALE

În primele cinci luni ale acestui an Poliția Română a recuperat de la evazioniștii din panificație un prejudiciu cauzat bugetului de stat de peste 8.200.000 de lei.

Citiți și: SRI, oficial: Alertă teroristă. Nivel PRECAUT!

În perioada ianuarie-mai poliţiştii au făcut în întreaga țară, inclusiv în județul Argeș, mai bine de 13.700 de controale la unități de morărit, panificaţie, patiserie și la alte unități comerciale din domeniu și la depozite de cereale. Au fost verificate şi aproape 22.300 de mijloace de transport.

Au fost deschise dosare penale în care sunt cercetate în jur de 1.650 de persoane. De asemenea, s-au dat amenzi în valoare totală de circa 10.300.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Cum se pregătesc copiii cu „pile sus puse” pentru examenele vieții!

În plus, polițiștii au indisponibilizat sau confiscat bunuri de peste 31.000.000 de lei, măsuri similare fiind luate şi în cazul a 43 de mijloace de transport, în valoare de circa 470.000 de lei.

Pentru neregulile constatate activitatea a 9 unități de morărit și panificație a fost suspendată sau oprită.

Acțiunile au beneficiat de suport informativ de la Direcţia Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române şi din partea Serviciului Român de Informații.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90