930 x122 grota rece

animatie

NOU PE FACEBOOK: ANIMAȚIE ÎN LOCUL POZEI DE PROFIL

Una dintre cele mai mari schimbări din istoria Facebook a fost anunţată miercuri seară pe blogul reţelei de socializare online. Utilizatorii vor avea în curând opţiunea de a-şi ilustra profilul cu o scurtă animaţie video, în locul clasicei fotografii statice de profil.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

“Astăzi începem să testăm următorul pas într-o evoluţie evidentă a profilurilor: clipurile de profil. În curând vei avea opţiunea de a filma un scurt clip repetitiv, care se va derula pentru oricine îţi vizitează profilul.”, anunţă reprezentanţii Facebook pe blogul companiei.

“Clipurile de profil îţi vor permite să afişezi o latură a ta pe care până acum nu o puteai arăta şi vor adăuga o nouă dimensiune profilului tău.”, se mai arată în anunţ.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

“Nu ignorăm, însă, nici fotografiile de profil. Am dezvoltat, de asemenea, noi opţiuni, care te vor ajuta să îţi laşi personalitatea să strălucească prin intermediul fotografiilor de profil.”, continuă oficialii Facebook. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlu și editare: http://epitesti.ro/)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3