EcoMoto 930×122

biciclete

PREMIERĂ ÎN ARGEŞ! REŢEA METROPOLITANĂ DE PISTE PENTRU BICICLIȘTI

Consiliul Judeţean Argeş a realizat un proiect de construire a unei reţele de piste pentru bicicliști în zona metropolitană Piteşti-Mărăcineni-Mioveni.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Valoarea investiţiei s-ar ridica la 2.500.000 de euro, bani care ar proveni din bugetul Consiliului Judeţean şi din bugetele celor trei localităţi menţionate. Autoritățile județene nu au stabilit deocamdată când ar urma să fie materializat proiectul.

Este pentru prima dată când în Argeș se pune la cale amenajarea unor piste pentru bicicliști care să lege mai multe localităţi între ele. Până acum astfel de reţele au fost dezvoltate doar în interiorul oraşelor, aşa cum este cazul Piteştiului. Trebuie, însă, ca și pistele pentru bicicliști din Piteşti să fie extinse, deoarece în prezent ele acoperă puține zone.

Citiți și: Premieră în oraș: Sistemul de închiriere biciclete, implementat la Pitești!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3