930 x122 grota rece

jupiter city

Reduceri de până la 70% în magazinele din Jupiter City

Anul a început cu veşti bune de la Jupiter City – majoritatea magazinelor din centrul comercial îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70%!

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Dacă aveaţi pregatită lista cu articole must-have pentru această iarnă, trebuie sa ştiţi că acum le puteţi achiziţiona la preţuri cu până la 70% mai mici din magazinele: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, H&M, New Yorker, Ribbon, Poema, Diferit, Orsay, LC Waikiki, Penti, Nissa, Colin`s, Steilmann, Secuiana, Mizar şi nu numai.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Şi în zona de accesorii, bijuterii, încălţăminte şi cosmetice – magazinele au oferte super atractive în această perioadă, este vorba de CCC, Benvenuti, Salamander, Catali, Marelbo, Sephora, Optiblu, B&B Collection, Xpert Beauty.

Dacă sunteţi pasionaţi de sporturi sau vă place să vă îmbrăcaţi comod în zilele mohorate şi friguroase puteţi profita de ofertele din Intersport şi Decathlon.

La Noriel găsiţi cele mai interesante jucării, cu reducere de până la 50%.

Iar dacă v-aţi propus să redecoraţi casa anul acesta, nu trebuie să rataţi reducerile de până la 50% din Mobexpert şi Casa Rusu.

Sănătatea şi siguranţa clientilor Centrului Comercial Jupiter City sunt extrem de importante, motiv pentru care au fost implementate o serie de măsuri de prevenirea răspandirii Covid 19, în concordanţă cu recomandările autoritaţilor pentru ca fiecare sesiune de shopping să se desfăşoare în deplină siguranţă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3