930 x122 grota rece

jupiter

Idei de cadouri pentru ea, la Jupiter City – Shopping Center

În luna martie, mai mult ca oricând, ne arătăm aprecierea pentru femeile din viața noastră, fie că vorbim despre mamă, soție, iubită sau colega de birou. Și pentru că femeile se bucură de fiecare dată când primesc un cadou, îți prezentăm câteva variante pe care le poți achiziționa din Jupiter City.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, însă noi credem că orice bijuterie este la fel de apreciată. Așa că sigur nu vei da greș cu un set de bijuterii de la B&B Collection.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Știi că nu își poate începe ziua fără cafeaua de dimineață? Atunci un espressor de cafea de la Media Galaxy cu siguranță i-ar aduce zâmbetul pe buze în fiecare dimineață!

Pentru pasionatele de sport sau plimbări în aer liber poți opta pentru o pereche de pantofi sport, super comozi și cool. La Intersport vei găsi cu siguranță o variantă în acest sens.

Este pasionată de machiaj și își dorește să își amenajeze un colt hygge? În cazul acesta, primul pas către rețeta daneză a fericirii ar fi o măsuță pentru machiaj pe care o găsești la Mobexpert.

 

Iar dacă vrei ca gestul tău sa fie unul de neuitat, poți alege și o paletă de farduri de la Sephora.

 

Un set de lenjerie intimă  poate  fi de asemenea un cadou apreciat de către soție sau iubită. Pentru asta ai mai multe opțiuni în Jupiter CityH&M, Penti sau New Yorker.

Daca ți-a sugerat subtil că trebuie să își completeze garderoba de primăvară, atunci poți să o surprinzi cu un outfit de la Poema.

Iar dacă niciuna dintre ideile de mai sus nu este pe placul tău, poți opta oricând pentru un card cadou.H&M, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, New Yorker, Poema, Optiplaza, Sephora sau Decathlon sunt câteva dintre magazinele din Jupiter City care îți oferă această opțiune.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3