EcoMoto 930×122

icoane

TABĂRĂ DE PICTAT ICOANE PE STICLĂ ȘI DE OBIECTE HANDMADE LA VILA FLORICA

În perioada 14-25 iulie, în fiecare zi între orele 9 și 12, Consiliul Județean Argeș, prin Centrul de Cultură “Brătianu”, va organiza a VII-a ediție a taberei de pictat icoane pe sticlă pentru copii. Tabăra se va desfășura la Vila Florica din Ștefănești.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Participanții vor beneficia de îndrumarea și coordonarea unui meșter popular, iar materialele necesare vor fi puse la dispoziție de Centrul de Cultură „Brătianu”. La sfârşitul taberei, ca recunoaştere a muncii depuse, fiecare participant la tabără va pleca acasă cu câte o icoană. Restul lucrărilor vor fi expuse în magazinul de suveniruri al Centrului. Pe lângă icoanele pe sticlă care vor fi pictate, copiii vor avea ocazia să învețe și tainele realizării obiectelor handmade. Anul acesta la loc de cinste vor sta medalioanele, pe care copiii le vor realiza din lut uscat la soare, iar apoi le vor picta.

Înscrierile se mai pot face doar astăzi, la numărul de telefon 0248/26.67.03. (Foto: Vila Florica)

Citiți și: SmartyKids Pitești organizează tabără de vară la munte!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3