New Profesional Consult 930 x 122

bărbat

UPDATE: PITEȘTEAN ACUZAT CĂ A CORUPT SEXUAL DOUĂ FETIȚE

Un bărbat în vârstă de 34 de ani este anchetat de polițiștii piteșteni de la Biroul Investigații Criminale pentru corupere sexuală de minori și tentativă de corupere sexuală de minori. Bărbatul, un piteștean, este acuzat de Poliție că ar fi încercat să profite sexual de două fetițe, cu vârste de 6 și 8 ani. S-ar fi întâmplat în scara unor blocuri. Individul, care la această oră este audiat de polițiști, va fi reținut pentru 24 de ore. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

UPDATE: Primul incident ar fi avut loc pe 18 mai 2016, pe strada Teilor din Pitești. Bărbatul ar fi urmărit fetița, de 8 ani, până în scara unui bloc. Bunica acesteia l-a văzut, iar individul a fugit. Al doilea incident s-ar fi produs pe 7 iunie 2016, tot în scara unui bloc și tot în zona Teilor. De față cu o fetiță de 6 ani, individul s-ar fi masturbat. Bunicul fetiței l-a surprins și bărbatul a fugit din nou. De această dată, însă, bunicul a formulat plângere la Poliție. Pe baza descrierii făcută de fetiță și a datelor din evidența Poliției, suspectul a fost identificat. În anul 2012 a fost condamnat la închisoare tot pentru corupere de minori. În septembrie 2015 a fost eliberat.

Individul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și va fi prezentat mâine magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto Arhivă: voceavalcii.ro)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3