Donaris 930 x 122

meteorologie

VREMEA ÎN ARGEȘ. VESTE DE ULTIMĂ ORĂ DE LA METEOROLOGI

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (luni, 28 mai-duminică, 10 iunie 2018).

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș, meteorologii estimează că temperatura aerului va continua să crească. Vineri, 1 iunie, media maximelor diurne va atinge chiar și 30 de grade Celsius.

Apoi, însă, temperaturile maxime vor marca o scădere treptată, până la valori de 24…26 de grade în perioada 2-4 iunie.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Ulterior, valorile medii diurne vor crește din nou, spre 28 de grade, iar din 5 și până în 8 iunie nu vor mai exista variații semnificative.

Potrivit estimărilor de vreme, după 8 iunie și până la sfârșitul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor mai scădea ușor, ajungând la 26…27 de grade.

Media temperaturilor minime nocturne va crește ușor în prima săptămână, până la valori de 14 grade pe 1 și 2 iunie. Apoi, va marca o scădere, spre medii în jurul a 11 grade pe 4 iunie și va avea o creștere spre 14…15 grade în jurul datei de 9 iunie. La sfârșitul intervalului va scădea ușor, către 13 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în zilele de 1 și 2 iunie și în perioada 6-10 iunie 2018, conform estimărilor de vreme date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3