930×122 CAPRA 5

Lalelelor

SIMFONIA LALELELOR: IOHANNIS ȘI PONTA ÎNCĂ NU ȘI-AU ANUNȚAT PREZENȚA. TĂRICEANU, DA!

Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuții de primar al Piteştiului, a informat astăzi că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a anunțat intenţia de a participa la ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor (24-26 aprilie). Tăriceanu a fost prezent și la ediția de anul trecut (foto).

Citiți și: DNA îi cere președintelui să încuviințeze urmărirea penală a lui Tăriceanu

Mai sunt aşteptați ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, europarlamentarii PSD Viorica Dăncilă şi Victor Boştinaru, şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Simona Man.

Până acum, nici preşedintele ţării, Klaus Iohannis, și nici premierul Victor Ponta nu au răspuns invitaţiei care le-a fost adresată de Primăria Pitești.

Citiți și: DRAGNEA ȘI TĂRICEANU, FĂCUȚI ZOB: “VIZITA LA DACIA, IMPERTINENȚĂ MAXIMĂ!”

La Simfonia Lalelelor vor mai veni delegaţii din Serbia, Turcia, Republica Moldova, Grecia şi Olanda şi reprezentanţi ai misiunilor diplomatice în România ale Germaniei, Braziliei, Japoniei şi Iranului.

Programul complet al Simfoniei: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-simfonia-lalelelor-programul-complet/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3