Donaris 930 x 122

clear history

FACEBOOK, SCHIMBĂRI MAJORE. APARE UN NOU BUTON

Facebook, schimbări majore. Apare un nou buton. Mark Zuckerberg, preşedintele Facebook, anunță că celebra rețea de socializare le va pune utilizatorilor la dispoziție noi servicii, potrivit Mediafax.

Citiți și: Youtuberii români, în vizorul Direcției Antifraudă

Astfel, Facebook va avea un buton numit ”clear history”, buton prin care utilizatorii îşi vor putea şterge istoricul de navigare.

”Această funcţie vă va permite să vedeţi site-urile şi aplicaţiile care ne trimit informaţii atunci când le folosiţi, să ştergeţi aceste informaţii din contul vostru şi să blocaţi capacitatea noastră de a le păstra asociate cu contul vostru.”, informează compania într-o postare pe blogul său oficial.

Citiți și: De azi, Facebook sprijină Poliția Română cu mediatizarea cazurilor de răpiri ale copiilor

De asemenea, un alt serviciu anunţat de Zuckerberg este unul de matrimoniale. Scopul viitoarei noi platforme este de a-i ajuta pe oameni în formarea unei relaţii serioase şi de lungă durată.

Serviciul va fi gratuit. Utilizatorii vor avea posibilitatea să își facă un profil separat, care nu va fi vizibil pentru prietenii din reţea. Potenţialii parteneri vor fi recomandaţi pe baza preferinţelor, a punctelor de interes menţionate şi a prietenilor comuni, scrie Mediafax.

Facebook încă nu a anunțat de când vor fi disponibile noul buton și serviciul de matrimoniale.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441