930×122 CAPRA 5

universitatea din pitesti

TREZIREA! CINEVA SĂ ADUCĂ UNIVERSITATEA PITEȘTI ÎN SECOLUL XXI!

Trezirea! Cineva să aducă Universitatea Pitești în secolul XXI!

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Universitatea de Stat din Pitești a fost fondată în anul 1962. Potrivit informațiilor prezentate public pe site-ul UPIT, ”a fost şi este recunoscută ca izvor de resursă umană pregătită într-o formulă de excelenţă pentru piaţa forţei de muncă locală, naţională şi internaţională.

Universitatea din Piteşti asigură accesul liber şi coordonat la o educaţie modernă, pliată pe nevoile şi realităţile din mediul socio-economic european.”

Citiți și: Doliu la Universitatea din Pitești!

Deși se laudă că se află la standarde moderne, că se pliază pe realitățile europene, Universitatea din Pitești a rămas în secolul trecut, fiind, probabil, la 2-3 ani distanță de momentul fondării, 1962. De ce? Pentru că în era tehnologiei, în zilele în care facturile se trimit online, în care aproape orice se poate face electronic, la UPIT nu poți plăti o taxă cu cardul!

Ați citit foarte bine! Universitatea nu are implementat un sistem POS, sistem care să le vină în ajutor studenților. Astfel, dacă nu aveți norocul să fiți la locurile subvenționate de stat, ca să plătiți taxa fie mergeți cu banii în buzunar (ca și cum v-ați duce la târg, dar, probabil, și în târguri se va putea plăti în curând cu cardul), fie vă plimbați prin Pitești până găsiți un bancomat.

Să ne înțelegem, o taxă la UPIT nu este de câteva sute de lei. Nu! Un student sau masterand plătește mii de lei pentru a beneficia de ”oferta educațională” a universității.

Pentru a achita taxa mai există o variantă: mergeți la bancă, plătiți prin virament bancar, însă tot trebuie să vă prezentați la universitate pentru a duce ordinul de plată!

Studenți puși pe drumuri, timp pierdut și sume exagerat de mari achitate în schimbul unor servicii, care, iată, nu sunt de cea mai înaltă calitate! Domnilor de la UPIT, ce ziceți, puteți face față secolului XXI?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90