SMART KIDS 930X122

sens unic

Un nou sens unic în Pitești, de astăzi!

Comisia pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești a avizat, în data de 22.12.2021, instituirea sensului unic de circulație pe strada Iancu de Hunedoara, cu circulația autovehiculelor dinspre strada Constantin Dobrescu Arges către strada Transilvaniei.

Citiți și: Atenție, șoferi! Sens unic pe această stradă dintr-un cartier important, de azi!

Măsura a fost pusă în aplicare astăzi, 17.03.2022, prin Administrația Domeniului Public, în scopul fluidizării traficului rutier în zonă, transmite Primăria Pitești.

Citiți și: Noi modificări în traficul din Pitești

 

Pentru evitarea incidentelor, participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, respectând semnele de circulație existente.

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Geo spune:

    Am si o intrebare pentru Comisa de Urbanism al carui sef este domnul Gentea. Ce au de gand cu circulatia de bulevardul Republicii in contextul construirii pasajului pietonal si auto ce va deservi Mall Tudor Valdimirescu. Sa ne explice cum vor efectua descaracaea de trafic in bulevardul Republicii, in dreptul scolii Generale nr 8 si cum vor asigura intoarcerea pe sensul opus spre Prundu. Eu personal cred ca nu s-a tinut cont, Vor aglomera foarte mult singura artera care mai era functionala. Rusine!!! Veti distruge cu acest proiect singura zona verde, cuprinsa intre cala ferata si bulevardul Republicii. Traisca betoanele ! Traisca interesele personale!! Suntem sufocati de praf si mizerie si betoane.

  • Neagoe spune:

    Da.
    .. Aveți dreptate…… Se va extinde spațiul rutier… Însă se va lua din spațiul verde deservit locurilor de joaca al copiilor și implicit spațiul comun unde se puteau efectua 1 sau 2 parcuri recreative pt copii noștri… Dar poate dl primar vrea cu nerăbdare sa ne aducă pe toți cei din zona la dansul acasă… Noi împreună cu copii pt a-și face ideea ca mai sunt și oameni care prefera sa își piardă timpul împreună cu copii și familia într-un parculet aproape decât sa stam de înjurături în trafic sa ajungem cu copii adormiți în parcuri strategic amenajate…. Domnule primar!!!!… Pe lângă faptul ca a-ți încercat și încercați sa duceți oamenii către un teritoriu gândit… Nu știu dacă neapărat de dvs… Mai bine vati gândi la viitorul acestu oraș prin mijloace cu adevărat ale dvs… ASA ca puneți-vă mintea la bătaie pt ca sunt sigur ca dvs împreună cu noi toți cei ce plătim taxe și impozite acestui oraș vom putea face multe… Însă din păcate… Nu ne baga nimeni în seama și din păcate se abroga peste noapte niște penibilitati de proiecte fără sa va gândiți ca copii noștri sau nepoți dvs se vor confrunta în traficul infernal cu toți idioții și creștiniii traficului zilnic din mai multe zone.. Nu vreau sa spun ceea ce a spus mai sus cincetatranul meu… Cu toate ca are dreptate… Nu vreau sa spun sa va fie rușine…. Vreau doar sa subliniez ca nu ar trebui sa va fie rușine în contextul în care… Într-un anumit mixaj al valorii noi suntem cei ce indura propaganda falsa și neîntemeiată a unor oameni care ne tratează doar ca pe niște contribuabili…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA