New Profesional Consult 930 x 122

demolare

(VIDEO) TERASĂ DE MANELE, DEMOLATĂ ÎN ARGEŞ

Astăzi, lucrători contractaţi de Primăria Şuici, însoţiți de poliţişti şi jandarmi, au venit la un local din comună cu scopul de a demola o parte dintr-un local. Din câte am aflat, este vorba de o terasă care s-a construit fără autorizaţie, pe domeniul public.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Decizia a fost luată după o hotărâre a instanței care a stabilit că anexa a fost construită ilegal. În zonă s-ar fi dorit şi amenajarea unei… piste de bowling. Şi aceasta ar fi urmat să ocupe domeniul public.

Prezenţa poliţiştilor şi jandarmilor la faţa locului a fost necesară, după ce în alte rânduri patronii ar fi blocat intervenţiile autorităţilor locale şi ar fi făcut scandal.

Citiți și: S-a întâmplat peste noapte la Mobilux. Toată lumea uimită

De data aceasta, nu s-au mai opus. Martori oculari ne-au transmis că patronii şi-au tratat supărarea dând drumul la manele în boxele din vecinătate.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90