EcoMoto 930×122

amenzi in restaurante

Video: Petrecere de cununie „încununată” cu amenzi, la Casa Muntenească din Piteşti

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire a răspândirii a virusului Sars-Cov2 și de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

Ieri, jandarmii argeșeni au oprit o petrecere privată (cununie civilă) care avea loc în interiorul unui restaurant din zona centrală a municipiului Pitești.

 

Citiți și: Video: Amendă uriaşă la „Casa Boierului” din Piteşti. Chefuiau 60 de oameni

 

Am aflat că este vorba de Casa Muntenească (la Institutul de Proiectări), adică acelaşi restaurant unde s-au dat amenzi şi vinerea trecută, când a avut loc o acțiune similară. De această dată, administratorul localului precum și organizatorul evenimentului au fost sancționați cu câte 2.000 de lei fiecare, iar petrecerea a fost stopată.

Botez oprit

În acelaşi context, jandarmii au intervenit în interiorul unui restaurant din comuna Lunca Corbului se desfășoară o petrecere privată (botez) la care participau mai multe persoane. În această situație organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3