930×122 CAPRA 5

san siro

Terenul San Siro din Piteşti trebuia să fie gata sâmbătă. Bineînțeles că nu e!

Terenul San Siro din Piteşti trebuia să fie gata sâmbătă. Bineînțeles că nu e!

Citiți și: Scutirile pentru orele de sport, doar cu istoricul medical al afecțiunii!

Conform ultimelor termene, cel din 31 mai anul acesta (detalii, AICI – Minciună şi incompetenţă în Primăria Piteşti. După 7 ani de promisiuni, terenul „San Siro” nu este nici acum gata) și 31 Iulie, ratat și acesta, terenul „San Siro” trebuia să fie gata sâmbătă. Bineînțeles că NU ESTE!

Am întrebat din nou! (a câta oară !!!) la SPEP ce se întâmplă. Ghiciţi, ce putea să urmeze în proiectul de amenajare a bazei sportive de la „San Siro” din Pitești după atâtea și atâtea amânări privind finalizarea lucrărilor? O nouă amânare!

Citiți și: Se-ncinge ringul! Competiții oficiale de dans la bară!

 

 

Conform directorului Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești, Gheorghe Zaharia, lucrările ar fi trebuit să fie încheiate sâmbăta trecută. Dar, după cum se poate vedea din video și din fotografiile pe care redactorii ePitesti.ro le-au realizat astăzi la fața locului, nici vorbă despre așa ceva. Mai mult, parcă s-ar fi dorit ascunderea bazei cu ajutorul unei folii din plastic.

„Investiția nu a putut fi gata sâmbătă deoarece firma care le execută nu a mai avut vopsea pentru a face ultimele lucrări. Imediat ce va aduce vopseaua, care ar veni din Turcia, lucrările vor fi încheiate”, ne-a spus Gheorghe Zaharia.

Lucrările sunt efectuate de către firma ECI Company 2000, valoarea investiției fiind de circa 515.000 de lei, fără TVA.

Vă invităm să recitiți întreaga poveste a acestui teren, întinsă din 2014 până în prezent, redată de ePitești.ro: AICIVIDEO: „SAN SIRO”, POVESTEA DE ADORMIT COPIII SPUSĂ DE CORNEL IONICĂ. „ÎN TREI SĂPTĂMÂNI VA FI GATA”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90