Donaris 930 x 122

san siro

Terenul San Siro din Piteşti trebuia să fie gata sâmbătă. Bineînțeles că nu e!

Terenul San Siro din Piteşti trebuia să fie gata sâmbătă. Bineînțeles că nu e!

Citiți și: Pitești: Incident la un teren de sport, după ce unei angajate i s-a făcut rău

Conform ultimelor termene, cel din 31 mai anul acesta (detalii, AICI – Minciună şi incompetenţă în Primăria Piteşti. După 7 ani de promisiuni, terenul „San Siro” nu este nici acum gata) și 31 Iulie, ratat și acesta, terenul „San Siro” trebuia să fie gata sâmbătă. Bineînțeles că NU ESTE!

Am întrebat din nou! (a câta oară !!!) la SPEP ce se întâmplă. Ghiciţi, ce putea să urmeze în proiectul de amenajare a bazei sportive de la „San Siro” din Pitești după atâtea și atâtea amânări privind finalizarea lucrărilor? O nouă amânare!

Citiți și: Video – Terenul „San Siro” luat cu asalt de copii și părinți

 

 

Conform directorului Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești, Gheorghe Zaharia, lucrările ar fi trebuit să fie încheiate sâmbăta trecută. Dar, după cum se poate vedea din video și din fotografiile pe care redactorii ePitesti.ro le-au realizat astăzi la fața locului, nici vorbă despre așa ceva. Mai mult, parcă s-ar fi dorit ascunderea bazei cu ajutorul unei folii din plastic.

„Investiția nu a putut fi gata sâmbătă deoarece firma care le execută nu a mai avut vopsea pentru a face ultimele lucrări. Imediat ce va aduce vopseaua, care ar veni din Turcia, lucrările vor fi încheiate”, ne-a spus Gheorghe Zaharia.

Lucrările sunt efectuate de către firma ECI Company 2000, valoarea investiției fiind de circa 515.000 de lei, fără TVA.

Vă invităm să recitiți întreaga poveste a acestui teren, întinsă din 2014 până în prezent, redată de ePitești.ro: AICIVIDEO: „SAN SIRO”, POVESTEA DE ADORMIT COPIII SPUSĂ DE CORNEL IONICĂ. „ÎN TREI SĂPTĂMÂNI VA FI GATA”

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441