930 x122 grota rece

rataciti

Video: Trei tineri pierduţi în noapte prin pădurea Trivale. Poliţist: „Ce aţi căutat, băieţi, pe aici?”

Cine credea că pădurea Trivale nu e capabilă să producă surprize, s-a înşelat. Trei tineri, cu vârste de 18 – 19 ani, au petrecut o noapte prin vegetaţia abundentă, după ce s-au rătăcit. Aventura s-a încheiat cu bine, spre dimineaţă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Unul dintre băieţi a sunat la 112 şi, imediat, doi poliţişti de la Secţia 2 din Găvana au plecat în căutarea lor. ASA Chiva Mihai și Ag. Voicu Răzvan (foto) au ţinut legătura telefonică în permanenţă cu puştanii pierduţi, cărora le-au solicitat indicii despre locul în care se află şi încotro se deplasează.

 

Citiți și: Permisul se va putea obține mai devreme!

 

Undeva spre ora 5 a dimineţii, „aventurierii” au fost scoşi la lumină, prin spatele unor fierătănii abandonate. Evident, oamenii legii s-au mirat de această decizie a puştanilor de a porni la drum, în toiul nopţii, prin pădure.

 

 

Tinerii le-au declarat poliţiştilor că au fost în vizită la nişte prieteni, în Găvana, iar la întoarcere au vrut să vină spre casele lor, aflate în cartierul Trivale. Practic, au vrut să o ia pe drumul cel mai scurt, tăind-o prin pădure.

Au simţit pe pielea lor ce înseamnă să nu ţii cont de zicala „drumul cel mai scurt e acela pe care-l cunoşti”.

La finalul aventurii, cei trei au făcut o fotografie de grup cu poliţiştii care i-au scos din bălării.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90