930×122 CUMPANA 5

rataciti

Video: Trei tineri pierduţi în noapte prin pădurea Trivale. Poliţist: „Ce aţi căutat, băieţi, pe aici?”

Cine credea că pădurea Trivale nu e capabilă să producă surprize, s-a înşelat. Trei tineri, cu vârste de 18 – 19 ani, au petrecut o noapte prin vegetaţia abundentă, după ce s-au rătăcit. Aventura s-a încheiat cu bine, spre dimineaţă.

Citiți și: 200 de euro de la stat pentru mai mulți tineri romani. Cum te poți încadra

Unul dintre băieţi a sunat la 112 şi, imediat, doi poliţişti de la Secţia 2 din Găvana au plecat în căutarea lor. ASA Chiva Mihai și Ag. Voicu Răzvan (foto) au ţinut legătura telefonică în permanenţă cu puştanii pierduţi, cărora le-au solicitat indicii despre locul în care se află şi încotro se deplasează.

 

Citiți și: Argeș. Afaceriștii tineri, tot mai puțini

 

Undeva spre ora 5 a dimineţii, „aventurierii” au fost scoşi la lumină, prin spatele unor fierătănii abandonate. Evident, oamenii legii s-au mirat de această decizie a puştanilor de a porni la drum, în toiul nopţii, prin pădure.

 

 

Tinerii le-au declarat poliţiştilor că au fost în vizită la nişte prieteni, în Găvana, iar la întoarcere au vrut să vină spre casele lor, aflate în cartierul Trivale. Practic, au vrut să o ia pe drumul cel mai scurt, tăind-o prin pădure.

Au simţit pe pielea lor ce înseamnă să nu ţii cont de zicala „drumul cel mai scurt e acela pe care-l cunoşti”.

La finalul aventurii, cei trei au făcut o fotografie de grup cu poliţiştii care i-au scos din bălării.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

Donaris 570×90