930 x122 grota rece

caine

Video – Argeş: Căţel omorât cu maşina. A existat sau nu intenţie?

Căţel omorât de maşină. A existat sau nu intenţie? Imagini video realizate în comuna Bradu, sat Geamăna, în cursul zilei trecute.

Citiți și: Îngrijorător în Carpații Meridionali! Specialiștii confirmă o nouă „specie” de prădător

 

 

Citiți și: Noi reguli privind deținerea câinilor

Imaginile video preluate cu ajutorul unor camere montate la stradă ne-au sosit la redacţie din partea unui cititor ePiteşti, însoţite de următorul mesaj:

„Vă las să vedeţi cum este ucis un căţel care a ieşit accidental din curte, pe o stradă din Geamăna pe care accesul este permis doar riveranilor. Deşi la ambele capete ale străzii există semne de interzis cu excepţia riveranilor, strada a devenit intens circulată de când a fost asfaltată.”

Este greu să ne pronunţăm asupra unei eventuale culpe, asta fiindcă acel animal aleargă în faţa maşinii. Cu toate acestea, putem să spunem că respectivul conducător auto ar fi putut încetini până la evitarea impactului şi astfel nu ar fi omorât bietul căţel.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Popa Andrei spune:

    George, i-ați permisul auto, pornește autoturismul și caută câini pe strada!
    Când ai mai scris un articol nepărtinitor ultima oară?
    Vrei sa ne spui că un cățeluș cuminte iese accidental din curte (in curte nu este legat, împrejmuirea curții este fara cusur, proprietarul cățelușului este responsabil) și un om îl vede pe strada, se urcă în mașină și intenționat îl calcă pe cap.
    Mai punctez că strada nu are trotuar, lățimea este minimă, adică o stradă normală într-un cartier de vile cu acces doar riveranilor, nu pompieri, salvare sau poliție.
    Acesta este un anunț prin care proprietarul cățelușului caută șoferul ca să-l despăgubească pentru bara lovită?

  • Andreea spune:

    Prietene, cel care ai scris comentariul anterior, esti dovada vie ca suntem un neam cu o mentalitate redusa si cu empatie 0 fata de oameni. Inainte sa vorbesti ar trebui sa stii ca iubitorii de animale ii considera parte din familie si da ce sa vezi, poate sa iasa din greseala din curtea unde stapanii nu ii mai tin legati in lanturi ca pe vremea bunicii tale si se pot speria deoarece nu recunosc imprejurimile iar atunci intervine dezorientarea si panica… sunt si ele tot suflete dependente de oamenii care ii cresc. Cat despre bara soferului…. i-as recomanda lui sa isi verifice rotile, ca se pare din filmare ca a patinat outin fix spre directia cainelui si tie niste ochelari si putina empatie – daca nu stii ce inseamna, deschide un dictionar

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90