NOR CURIER 930X122

comert

(VIDEO) BÂLCI SECOND HAND ÎN CENTRU

Bâlci second hand în Centru. Municipiu reședință de județ, Piteștiul mai are multe de pus la punct pentru a ajunge la standardele europene de civilizație.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Publicitate stradală excesivă (detalii, AICI), chioșcuri pe Strada Mare (amănunte, AICI) și produse second hand înșirate în centrul orașului. Este situația pe care a întâlnit-o ieri echipa de teren a ePitești la una dintre ieșirile complexului comercial Fortuna, în apropiere de Piața ”Vasile Milea”.

Citiți și: Regulă absurdă în Pitești! Cumperi cum vrea vânzătoarea, primești produsul! Altfel, ioc!

Încălțămintea second hand, manechinele din plastic așezate de-o parte și de alta a gangului și afișele care promovează produsele magazinului respectiv sunt de prost gust și dau senzația unui bâlci ieftin, care nu are ce căuta în centrul unui oraș.

Fie că este vorba despre spațiul public sau privat, ar trebui să existe reguli care, odată respectate, ar înlătura acest aspect. Deocamdată, însă, în Pitești orice comerciant își permite să își expună marfa oriunde și oricum.

Vă reamintim că o problemă de acest fel a existat și în cele două pasaje pietonale Griviței și Magnoliei (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului). Deși municipalitatea le-a interzis să își mai scoată marfa în afara magazinelor, comercianții nu au ținut cont de obligația impusă de Primărie, unii dintre ei fiind chiar amendați (subiectul, pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3