New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

(VIDEO) DAN MANU: MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU, ACEST VIRUS VA AJUNGE ÎN ARGEȘ

Situația creată de noul coronavirus a fost subiectul principal discutat în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural Argeș, ședință desfășurată în Palatul Administrativ din centrul Piteștiului.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

În calitatea sa de vicepreședintele al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, dar și de medic, Dan Manu, președintele Consiliului Județean, a afirmat că este doar o chestiune de timp până când și în Argeș va apărea primul caz de infecție cu noul coronavirus.

„Mai devreme sau mai târziu, că o fi o chestiune de ore, o chestiune de zile, ne place, nu ne place, trebuie să fim obiectivi și să fim pregătiți, pentru că nu se pune problema va ajunge sau nu va ajunge acest virus și la noi, ci când”, a spus Dan Manu în ședința de azi a Colegiului Prefectural. Declarația integrală o puteți urmări aici:

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Colegiul Prefectural reunește în ședințele sale liderii administrativi ai județului, directorii serviciilor deconcentrate guvernamentale și primarii localităților.

Aseară a fost confirmat oficial primul caz de infecție cu noul coronavirus în România (AICI, subiectul pe larg). Despre telverde coronavirus, simptome și reguli preventive de urmat, amănunte AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3