EcoMoto 930×122

asistenta sociala

(VIDEO) DELEGAȚIE FRANCEZĂ, VIZITĂ ÎN ARGEȘ

Delegație franceză, vizită în Argeș. Președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea și directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, Adrian Macovei, au primit astăzi la Palatul Administrativ din Pitești vizita unei delegații franceze din domeniul protecției copilului și asistenței sociale.

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Din delegație au făcut parte Josiane Bigot, președintele Confederației Naționale a Asociațiilor de Protecția Copiilor din Franța, Alain Bouchon, vicepreședinte al CNAPE și director general al Association de Sauvegarde de l’enfant a l’adulte ADSEA 01 – La Sauvegarde, Fabienne Quiriau, director general al CNAPE, Isabelle Schwengler de la Ambasada Franței la Bucuresti, și Cătălin Ganea și Bogdan Pavel, coordonatori de programe SERA România.

Citiți și: Vicele CJ Argeș urmărit penal de DNA! Prejudiciu enorm!

La întâlnire s-au purtat discuții cu privire la asemănările dintre sistemele de protecția copilului din Franța și România și referitoare la posibilitatea de a aduce îmbunătățiri prin schimburi de experiență și bune practici.

Dan Manu a subliniat colaborarea excelentă dintre cele două părți în domeniile protecția copilului și asistență socială, sănătate și salvamont, în baza parteneriatelor care durează de peste 20 de ani între Consiliul Județean Argeș și Departamentul Savoia.

”Suntem într-un stadiu avansat privind protecția copilului în dificultate și datorită dumneavoastră am făcut progrese substanțiale în ceea ce privește reintegrarea în familie, pentru a diminua deficitul de integrare socială.

Cred că suntem pe calea cea bună, iar șansa de a ne cunoaște reciproc s-a dovedit că a fost completată cu progrese bune. Vă mulțumim încă o dată că sunteți alături de noi!”, a spus președintele Consiliului Județean Argeș.

După această întrevedere, delegația franceză a vizitat câteva centre de copii aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3