Donaris 930 x 122

Eremia Team Piteşti

(VIDEO) EREMIA TEAM A CÂȘTIGAT CUPA LA JUPITER CITY

Eremia Team a câștigat Cupa la Jupiter City. În perioada 22-24 iunie 2018, pe terenurile sintetice de la Carrefour Pitești, din incinta complexului comercial Jupiter City, s-a desfăşurat a doua ediţie a Carrefour Street Fotball Cup.

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

La competiţie au participat 12 echipe, în finală calificându-se Eremia Team Piteşti şi Mondialii din județul Vâlcea.

Pentru că la încheierea timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, echipa câștigătoare a fost desemnată în urma loviturilor de departajare. A câștigat Eremia Team Piteşti, care a fost premiată cu 1.500 de lei.

Citiți și: Surpriză pentru toți clienții Jupiter City!

Au fost premiaţi şi cel mai bun portar (Ion Armeanu, de la Mondialii din județul Vâlcea), cel mai bun jucător (Florin Lică, de la Brazilienii din Câmpulung Muscel) şi arbitrul finalei (Mihai Militaru).

Evenimentul a fost organizat de Carrefour Piteşti şi Jupiter City Shopping Center, în parteneriat cu PFA Pop N. Daniel Vasile, Federaţia Română de Minifotbal şi Minifotbal Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90