SMART KIDS 930X122

ilegal

(VIDEO) ILEGAL ÎN ARGEȘ. AU INTERVENIT JANDARMII

Ilegal în Argeș. Au intervenit jandarmii. Azi-noapte, o patrulă de jandarmerie, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Ungheni, a observat pe lacul din localitate trei bărbați într-o barcă pneumatică.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Existând suspiciunea că aceștia pescuiesc ilegal, jandarmii i-au verificat, constantând că cei trei dețin două setci de 80 metri fiecare, dar și 13 kilograme de pește (caras, crap și șalău), provenit din pescuitul ilegal.

Bărbaților li s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de ”deținere și utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament, cu mărimea ochiului de minimum 400 mm”, fapte prevăzute de art. 64, lit. k. din O.U.G. nr. 23/ 2008 privind pescuitul și acvacultura.

Citiți și: Festivitate emoționantă la Jandarmeria Argeș

Cele două setci, precum și barca folosită în activitatea ilegală au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de pește viu a fost redată mediului natural, transmite Jandarmeria Argeș. (Sursă foto și video: Jandarmeria Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90