930 x122 grota rece

bicicliști

Video: Poliţiştii Locali au întins „năvodul” pe Strada Mare din Piteşti. Mai mulţi biciclişti au luat plasă

Poliţiştii Locali au întins „năvodul” pe Strada Mare din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Încă puțin și e gata! Va fi fantastic

Deşi a trecut o săptămână de când s-a instituit regula privind interzicerea bicicletelor de orice fel în zona pietonală din centrul Piteştiului (Strada Mare), anumite persoane continuă să încalce legea, cu sau fără bună-ştiinţă.

 

Citiți și: Pitești. Nesimțirea în Parcul Trivale se măsoară în amenzi și puncte de penalizare

 

Din acest motiv, poliţiştii locali din Piteşti au intensificat verificările şi au monitorizat permanent zona, în tandem cu patrulele care s-au deplasat pe toată lungimea drumului pietonal.

Ieri seară au picat în „plasa” agenţilor locali mai mulţi biciclişti care au fost sancţionaţi contravenţional cu sume între 500 şi 1000 de lei.

„Sâmbăta și duminica au fost aplicate 14 sancțiuni pentru cei care s au plimbat cu bicicletele / trotinetele prin Centru. Reamintim ca sancțiunea este între 500 și 1.000 de lei”, a transmis Bogdan Aristănţoiu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90