930×122 CAPRA 5

bicicliști

PITEȘTI: NOI PISTE PENTRU BICICLIŞTI

Pitești: Noi piste pentru biciclişti. Viceprimarul cu atribuţii de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, anunță că în acest an în municipiu vor fi amenajate mai multe piste pentru biciclişti, intenţionându-se realizarea unor circuite funcţionale.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Se lucrează deja în acest sens pe bulevardul Fraţii Goleşti, iar pistele de aici vor fi „legate” cu cea de pe Calea Craiovei şi de pe strada Basarabiei.

Aceste lucrări se fac cu bani de la bugetul local.

Citiți și: Exclusiv/ Pitești. Patronul de la Rehoma vrea daune de aproape 1 mil. € de la Primărie

De asemenea, a fost depus şi un proiect cu bani europeni pentru realizarea de piste şi trasee pentru biciclişti, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeş, între Parcul Lunca Argeşului şi bulevardul Petrochimiştilor. Lungimea totală a pistelor pentru bicicliști care ar urma să fie create prin proiectul propus se va ridica la 6,5 km.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90