Donaris 930 x 122

ursi

Video: Ursoaica şi puii au ieşit la picnic în Argeş

Ursoaica şi puii au ieşit la picnic în Argeş.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Turiştii aflaţi la Arefu, în zona cetăţenii Poenari la poalele căreia se află şi mai multe restaurante cu terasă, par miraţi de prezenţa urşilor în zonă. Pentru localnici şi angajaţii care lucrează în respectivele unităţi, acest fapt este unul cât se poate de banal.

Cu toate acestea, potenţialul pericol rămâne unul ridicat, iar unii oameni nu înţeleg acest lucru. Dovada: hrănesc urşii sau se apropie de ei cu scopul de a surprinde fotografii memorabile.

Citiți și: Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

 

 

Din acest motiv, jandarmii care patrulează în zonă atrag atenţia celor prezenţi să nu se apropie de animalele sălbatice şi fac apel la responsabilitate.

Au fost suficiente cazuri cu persoane atacate de urşi, tocmai pe acest fond al „socializării” cu sălbăticiunile mai mult (şi mai aproape) decât e cazul.

În asemenea situaţii, distanţarea fizică chiar este necesară.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90