EcoMoto 930×122

emilian dragnea

(VIDEO) VIP PE TRIVALE

VIP pe Trivale. Pădurea Trivale este astăzi unul dintre locurile pentru care piteștenii optează ca să-și petreacă timpul liber ocazionat de Ziua Muncii, zi de sărbătoare legală, nelucrătoare.

Citiți și: Pericolul mortal ascuns în umbra Pădurii Trivale. Declarații alarmante

Terasa restaurantului Grota Rece a fost azi plină de clienți. La fel și parcul, preferat de copii, părinți și bunici.

Printre cei care de Ziua Muncii au ales pădurea Trivale pentru reîncărcarea „bateriilor” s-a numărat și Emilian Dragnea, prefectul Argeşului, principalul reprezentant în județ al Guvernului. L-am surprins stând pe o bancă şi butonându-și telefonul mobil.

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

Prefectul nu a avut, însă, prea multă liniște nici astăzi. La puțin timp după ce am filmat imaginile, Emilian Dragnea a primit informația potrivit căreia este din nou incendiu în zona Cetății Poenari (subiectul pe larg, AICI).

Este o situație pe care, în calitatea sa de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, trebuie să o gestioneze. Probabil de la distanță, prin telefon, până la această oră neexistând informații cum că prefectul s-ar fi deplasat la fața locului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90