New Profesional Consult 930 x 122

emilian dragnea

(VIDEO) VIP PE TRIVALE

VIP pe Trivale. Pădurea Trivale este astăzi unul dintre locurile pentru care piteștenii optează ca să-și petreacă timpul liber ocazionat de Ziua Muncii, zi de sărbătoare legală, nelucrătoare.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Terasa restaurantului Grota Rece a fost azi plină de clienți. La fel și parcul, preferat de copii, părinți și bunici.

Printre cei care de Ziua Muncii au ales pădurea Trivale pentru reîncărcarea „bateriilor” s-a numărat și Emilian Dragnea, prefectul Argeşului, principalul reprezentant în județ al Guvernului. L-am surprins stând pe o bancă şi butonându-și telefonul mobil.

Citiți și: Piteștenii ar putea fi chemați să decidă soarta Pădurii Trivale! Tu ce vrei?

Prefectul nu a avut, însă, prea multă liniște nici astăzi. La puțin timp după ce am filmat imaginile, Emilian Dragnea a primit informația potrivit căreia este din nou incendiu în zona Cetății Poenari (subiectul pe larg, AICI).

Este o situație pe care, în calitatea sa de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, trebuie să o gestioneze. Probabil de la distanță, prin telefon, până la această oră neexistând informații cum că prefectul s-ar fi deplasat la fața locului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90