Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

CREAȚII ALE COPIILOR DIN MIOVENI, EXPUSE ÎN BUCUREȘTI

Creații ale copiilor din Mioveni, expuse în București. Timp de două săptămâni, 90 de lucrări de pictură ale unor copii din Mioveni vor fi expuse la Centrul Rus de Știință şi Cultură din Bucureşti.

Citiți și: Trei zile de MEGA distracție! Unii dintre cei mai tari artiști din România, show de senzație

Expoziția a fost deschisă de Natalia Muzhennikova, secretar 1 în Ambasada Federației Ruse la București și director al Centrului Rus de Știință și Cultură, și de profesorul Radu Ștefan Vergatti, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România. La eveniment au participat primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, managerul interimar al Centrului Cultural Mioveni, Iulia Nedelcu, și directorul Muzeului Judeţean Argeş, Cornel Popescu.

Lucrările reprezintă rezultatul unei tabere de creaţie (,,Aripioarele prieteniei”) desfăşurate în perioada 1-5 august în Mioveni de către Centrul Rus, în parteneriat cu Muzeul Județean Argeș și Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Argeș: Se întâmplă ceva inedit! Toată lumea e așteptată

În tabără 30 de copii au fost inițiați în tainele picturii de artiști plastici, profesori la Departamentul de Cultură al Primăriei Moscova. Lucrările copiilor au fost vernisate la Centrul Cultural Mioveni pe 5 august 2016, iar acum pot fi admirate şi de publicul bucureştean.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90