Jupiter 930 x 122

flacăra centenarului

FLACĂRA CENTENARULUI, APRINSĂ ÎN MIOVENI

Flacăra Centenarului, aprinsă în Mioveni. La Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“, preoții au oficiat astăzi slujba de Te Deum pentru eroii din Mioveni ai Primului Război Mondial.

Citiți și: SĂRBĂTOARE POPULARĂ ÎN MIOVENI

După slujbă s-a mers la Monumentul Eroilor, din Centrul Civic, acolo unde a avut loc un ceremonial militar și religios.

Flacăra Centenarului a fost aprinsă de primarul Ion Georgescu, de președintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, și de senatorul Șerban Valeca.

Citiți și: MARIA CONSTANTIN CONCERTEAZĂ ÎN MIOVENI

Ulterior, urmașilor eroilor din Mioveni ai Primului Razboi Mondial li s-au înmânat diplome de recunoștință pentru sacrificiul înaintașilor lor pe câmpul de luptă.

Au urmat un moment de evocare istorică, prezentat de Muzeul Municipal Câmpulung, un recital  al Fanfarei ”Argeșul” și un scurt program artistic, susținut de ansamblul “Mugurașii Mioveniului” al Centrului Cultural Mioveni.

Alături de cetățeni ai orașului, la eveniment au participat conducerea Primăriei Mioveni, reprezentanți ai Consiliului Local, parlamentari de Argeș, directori de instituții de cultură și consilieri judeteni.

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066