930 x122 grota rece

china

MIOVENIUL S-A ÎNFRĂȚIT CU UN ORAȘ DIN CHINA

Mioveniul s-a înfrăţit cu un oraș din China. Înfrățirea a fost parafată astăzi în Mioveni de primarul Ion Georgescu și de reprezentanții părții chineze. Este vorba de orașul Jinhua, din provincia Zhejiang.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Tot astăzi, primarul Mioveniului a semnat şi un acord internațional de cooperare.

Delegația chineză a fost formată din conducerea orașului Jinhua (primarul general, Ji Junmin, și cei doi primari de sector, Guo Huiqiang – districtul Wucheng şi Chen Fengqi – districtul Jindong) și din reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri din provincia Zhejiang.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Printre altele, acordul de înfrățire dintre Mioveni și orașul Jinhua prevede derularea de proiecte comune în educație, cultură şi sport.

La eveniment au participat prefectul Argeșului, Emilian Dragnea, preşedintele Consiliului Județean, Dan Manu, preşedintele Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Argeş, Ion Glişcă, directori ai instituţiilor din oraş, angajaţi ai Primăriei Mioveni şi reprezentanţi ai Consiliului Local.

Jinhua este un oraș la nivel de prefectură din provincia centrală Zhejiang din estul Chinei, cu o populație de aproximativ 7 milioane de locuitori. Conducerea orașului Jinhua administrează patru orașe, patru comune și un district.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3