930×122 CAPRA 5

alexandru giurescu

UN NOU DIRECTOR LA DACIA

Alexandru Giurgescu este noul director al Direcției Logistică România.

Citiți și: PRĂBUŞIRE PE PIAŢA AUTOTURISMELOR. SITUAŢIE ALARMANTĂ LA DACIA

Absolvent al Institutului Politehnic București – Facultatea de Transporturi, Alexandru Giurgescu are o experiență de 30 de ani la Automobile Dacia. De-a lungul carierei sale, a avut multiple responsabilități în diverse activități, de la inginer stagiar până la director AILN, director Tehnic Dacia și director Fabricație și Logistică Uzina Vehicule Dacia.

Cariera lui este strâns legată de lansarea proiectului Logan, în calitate de șef Proiect Logistică X90, și de dezvoltarea proiectelor Logan MCV și a tuturor versiunilor derivate, având responsabilitatea de director Proiect.

Citiți și: LA AUTOMOBILE DACIA VOR SUNA SIRENELE DE ALARMARE PUBLICĂ

Transformarea liniilor de fabricație și robotizarea proceselor de fabricație au fost misiunile prioritare ale lui Alexandru Giurgescu în ultimii trei ani.

Direcția Logistică România (DLR) din cadrul platformei industriale Dacia din Mioveni are ca principală misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a componentelor mecanice în Uzinele Dacia Mioveni, precum şi în cele 23 de uzine ale Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi care produc vehicule din gama Global Access la nivel internaţional (gama din care fac parte și modelele Dacia).

Totodată, DLR deservește Direcția Comercială prin organizarea şi expedierea produselor finite (vehicule noi) către rețeaua autorizată de vânzări din România și din afara țării.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3