930×122 CAPRA 5

Arges

INCENDII PE BANDĂ RULANTĂ

Incendii pe bandă rulantă în Argeş. Pompierii abia mai fac faţă numărului mare de incendii de vegetaţie provocate de diverşi cetăţeni care încearcă astfel să degajeze terenurile agricole de resturile vegetale. Pompierii aleargă dintr-un colţ în altul al judeţului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

De exemplu, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în comuna Buzoeşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe terenurile a patru proprietari.

Au ars: la primul proprietar, aproximativ 500 de mp de vegetație uscată; la al doilea, circa 300 de mp de vegetaţie uscată şi 16 pruni; la al treilea, în jur de 500 de mp de vegetaţie uscată şi 20 de puieţi de salcâm; la al patrulea proprietar, aproximativ 300 de mp de vegetație uscată. Cetăţenii pot fi amendaţi pentru provocarea incendiilor. (Foto: ISU Argeş)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3