930 x122 grota rece

dâmbovicioara

MILITAR RĂNIT LA DÂMBOVICIOARA: VEŞTI DE LA SPITAL

Militar rănit la Dâmbovicioara: veşti de la spital. Departamentul de Relaţii cu Publicul al Spitalului Militar „Ion Jianu” din Piteşti a oferit astăzi date noi cu privire la starea de sănătate a unui militar rănit în accidentul de camion de la Dâmbovicioara.

Citiți și: Schimbare în trafic, în Nord! Șoferii și pietonii, afectați
Potrivit sursei citate, pacientul internat la Spitalul Militar din Piteşti „este conştient, orientat temporo-spaţial, echilibrat hemodinamic, fără modificări patologice la examenul clinic. Din punct de vedere hematologic, toate analizele sunt în limite normale. Evoluţia pacientului este favorabilă”.
Pacientul se află internat în Secţia Chirurgie, coordonată de col. dr. Laurenţiu Radu.
În accidentul de camion de la Dâmbovicioara, de pe DN73 – camion care s-a prăbuşit într-o râpă – au fost răniţi mai mulți militari, iar trei au decedat. O parte dintre militarii răniți au fost internați în Braşov, iar un pacient a ajuns la Spitalul Militar din Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90