New Profesional Consult 930 x 122

iluminat festiv

FEERIE! A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV ÎN MIOVENI

Mioveniul a îmbrăcat straiele de sărbătoare, iar în centrul orașului este o adevărată feerie după ce în această seară s-a aprins iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Luminile au fost aprinse de primarul Ion Georgescu, primar care a avut şi ajutoare: pe Moş Crăciun și câțiva copii.

La sfârșitul tradiționalei numărători inverse, bradul îmbrăcat în ornamente de sărbătoare s-a luminat, spre bucuria tuturor celor prezenţi și în special a copiilor, care s-au adunat imediat în jurul său pentru fotografii.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Evenimentul a continuat cu un concert de colinde și cântece dedicate sărbătorilor de Crăciun, concert susținut de Aurel Moldoveanu și Stela Botez.

Amintim că programul inițiat de Primăria Mioveni pentru sărbătorile de iarnă include și a doua ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 15-25 decembrie și care va găzdui o serie de concerte cu artiști renumiți.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90