Jupiter 930 x 122

cătălin măruță

VEDETĂ TV, ÎN MIOVENI

Vedetă TV, în Mioveni. În perioada 15-25 decembrie 2017, Primăria oraşului Mioveni va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Citiți și: SĂRBĂTOARE POPULARĂ ÎN MIOVENI

Deschiderea va avea loc pe 15 decembrie, iar în zilele de 17, 18, şi 19 decembrie vor fi organizate zilnic spectacole cu artişti de marcă, programe artistice, momente de animaţie pentru copii şi multe alte surprize pentru toate vârstele.

Cătălin Măruță, vedeta de la PRO TV, va participa la eveniment, la invitația Primăriei, și va prezenta și anima cu verva lui spectacolele-surpriză oferite de organizatori.

Citiți și: APARTAMENT SCOS LA VÂNZARE

Vizitatorii vor găsi la Târgul de Crăciuni cadouri pentru cei dragi şi se vor putea bucura de atmosfera de sărbătoare savurând preparate culinare de sezon. De la eveniment nu va lipsi Moș Crăciun, care îi va aştepta pe copii zilnic în căsuţa sa de lângă brad, special amenajată şi decorată.

Biroul de Credite
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066