DEPUTATUL RĂDULESCU, AMENDAT ȘI FĂRĂ ARMĂ | ePitesti
Comdata 930 x 122

armă

DEPUTATUL RĂDULESCU, AMENDAT ȘI FĂRĂ ARMĂ

UPDATE: Poliția Argeș a transmis un comunicat de presă: „Referitor la declarațiile apărute în spațiu public privind utilizarea de către o persoană publică a unei arme letale, vă informăm că Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a efectuat un control la locul de păstrare a armelor letale autorizate pentru deținere.

Citiți și: FURT LA RESTAURANT

În urma controlului și a verificărilor anterioare, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referitor la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

De asemenea, în temeiul art. 129, pct. 11, din Legea 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor cu modificările și completările ulterioare, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.500 de lei, iar în temeiul art. 28, alin 1, din același act normativ, a fost dispusă măsura anulăriii dreptului de deținere a armelor.”

Citiți și: ACCIDENT CU BMW-UL. ȘOFER GRAV RĂNIT

Deputatul Rădulescu, audiat. Ce a hotărât Poliția Argeș. Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, a fost audiat astăzi la sediul din Pitești al Poliției Județene.

Poliția a hotărât să îi anuleze parlamentarului dreptul de a purta armă. Informația este neoficială, Poliția Argeș necomunicând nimic oficial până la această oră.

Audierile au avut loc după scandalul declarațiilor halucinante făcute zilele trecute de parlamentarul argeșean. Amănunte, AICI.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066