930 x122 grota rece

ion georgescu

MIOVENI: NOUL SPITAL CREŞTE VĂZÂND CU OCHII

Mioveni: Noul spital creşte văzând cu ochii. Lucrările la viitorul nou spital din oraşul Mioveni se desfăşoară într-un ritm alert.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

„Odată cu venirea primăverii, șantierul noului spital „Sfântul Spiridon” din Mioveni a înregistrat o expansiune cu 3 etaje, lucrările de execuție ajungând în prezent la etajul al 5-lea. După montarea cofrajelor constructorul va turna placa dintre etajele 5 și 6. În paralel s-a finalizat compartimentarea parterului şi a primelor 2 etaje.”, anunţă primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Pentru comparaţie, iată cum arăta spitalul în construcţie la sfârşitul lunii februarie a acestui an: AICI.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Amintim că spitalul va avea 6 etaje și 7 secții: Maternitate şi Neonatologie; Ginecologie şi Pediatrie; Neurologie; Medicină internă; Chirurgie; Cardiologie; Bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

Cel puțin până acum, lucrările au fost finanțate exclusiv din bani de la bugetul local al orașului Mioveni. Potrivit unui anunţ făcut de primarul Ion Georgescu în februarie anul acesta, viitorul nou spital ar urma să devină funcțional în toamna anului 2018.

Aplaudăm încă o dată iniţiativa Primăriei Mioveni de construire a unui spital NOU. Dacă nu greşim, este singurul nou spital de stat construit din temelii după 1989 în întreaga ţară. Sigur este singurul spital de stat nou construit în Argeş de zeci şi zeci de ani încoace. Spre deosebire de Mioveni, în Piteşti nimeni din rândul autorităţilor nu vrea construirea unui spital nou de stat, la standarde europene.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90