NOR CURIER 930X122

bcm u

BCM U, ÎNVINSĂ (IAR) DE BULGARI

Baschetbaliștii de la BCM U au disputat aseară, în București, primul lor meci în turneul amical Cupa Steaua. Piteștenii au jucat împotriva vicecampioanei Bulgariei, Lukoil Academic Sofia. Scorul final a fost 95-88 pentru Lukoil.

Citiți și: (GALERIE FOTO) BASCHETBALIST PITEŞTEAN, JEFUIT

Este a doua înfrângere pe care elevii lui Hristu Șapera o suferă în doar câteva zile în fața unei echipe bulgărești. Pe 16 septembrie BCM a pierdut în Bulgaria și partida amicală disputată cu Levski Sofia, campioana țării vecine. Levski a câștigat cu 76-72 după o repriză de prelungiri.

În această seară, cu începere de la ora 17, piteștenii vor întâlni Steaua CSM EximBank. Este meciul care va încheia ultima participare a lui BCM U la un turneu amical înaintea debutului, de pe 27 septembrie, în noul sezon competițional de baschet masculin.

Citiți și: A FOST BASCHET ÎN PITEȘTI – REZULTATUL

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3