EcoMoto 930×122

american

BCM U PITEŞTI A TRANSFERAT UN JUCĂTOR AMERICAN

Conducerea echipei BCM U Piteşti anunţă că a reuşit să perfecteze transferul unui nou jucător. Este vorba de Krystopher Faber. Baschetbalistul american completează lotul cu care echipa va aborda noul sezon competiţional.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Născut în anul 1990 (24 de ani) în statul american California, Krys evoluează pe postul de pivot. El măsoară 208 centimetri şi cântăreşte 118 kilograme. Americanul soseşte în Trivale de la ocupanta poziţiei a cincea din Superliga Rusiei, Spartak Primorie Vladivostok. În 26 de meciuri jucate în Rusia Faber a înregistrat medii de 8, 8 puncte, 6, 5 recuperări, 0, 8 pase decisive, 0, 6 intercepţii, 0, 5 capace şi 2 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 11, 1, totul în doar 23 de minute pe meci. El a avut procentaje de 54, 2% la aruncările de două puncte, respectiv de 50, 7% la linia de pedeapsă.

Pivotul american a început sezonul precedent la formaţia BK Ventspils, campioana în exerciţiu a Letoniei, bifând 4 prezenţe în campionatul leton, respectiv 2 în Liga Baltică. În cariera sa profesionistă Krys a mai evoluat la Welcome (Uruguay), Mykolaiv (Ucraina) şi la Jiangsu TX (China). (Foto: scmpitesti.ro)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90