930×122 CAPRA 5

academica

ŞI TOTUŞI, FC ACADEMICA! VEZI CE SPUN PENDIUC ŞI TECĂU DESPRE FC ARGEŞ!

Comitetul Executiv din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a acceptat schimbarea numelui echipei FC Clinceni în FC Academica Argeş.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

De asemenea, s-a decis ca FC Academica Argeş să evolueze în seria I a Ligii a II-a, echipa adoptată de Primăria Piteşti urmând să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale.

Pe de altă parte, a luat fiinţă şi FC Argeş 1953, echipă ce va evolua în Liga a IV-a. Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a spus astăzi că va sprijini noua echipă în măsura în care va fi posibil acest lucru, lăsând însă să se înţeleagă că proiectul FC Academica, cu mai mari şanse pentru Liga I, va fi cel preferat.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

La rândul său, Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, a spus că noua echipă FC Argeş va beneficia de sprijin din partea Consiliului, dar că o posibilă finanţare poate fi realizată doar în baza unui proiect care va intra în competiţie cu alte proiecte ale unor cluburi sportive. „Îţi trebuie un sponsor puternic în sport, altfel nu ai şanse”, a conchis Florin Tecău.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90