930×122 CAPRA 5

fc argeș pitești 1953

MITING_FC_ARGES_1

SUPORTERII ȘI FOSTELE GLORII ȘI-AU FĂCUT ECHIPĂ: FC ARGEŞ PITEŞTI 1953

Punct şi de la capăt! Asta şi-au spus în cor cei care au susţinut de-a lungul anilor echipa FC Argeş. De un an de când clubul a intrat în insolvenţă suporterii au căutat soluţii pentru ca acest brand să nu dispară. Printr-un comunicat de presă trimis de Florin Dobre, preşedintele asociaţiei Fan Club FC Argeş, suporterii şi foste glorii alb-violete anunță reînființarea echipei.

Citiți și: Imagini scandaloase! Încăierare între suporteri la Dedulești, astăzi!

„Am socotit că trebuie să ne delimităm de promisiunile amăgitoare şi mincinoase şi de inconsecvenţa celor care fie înfiinţează echipe noi pentru a le abandona ulterior, fie încearcă să metamorfozeze cluburi anonime, urmărind în mod ruşions să ne păcălească cum că este alb ceea ce vedem cu toţii, vedem, de fapt, că este negru. Avem alături de noi pe cei care au pus umărul la performanţele acestui club: Viorel Moiceanu, Relu Ancuţa, Mihai Zanfir, Jean Vlădoiu, Ilie Bărbulescu, Bogdan Argeş Vintilă, Jean Barbu, Vali Năstase și Paul Ciobanu. Orice fost fotbalist este binevenit să se alăture proiectului.”

Echipa înscrisă cu numele de AS FC Argeş Piteşti 1953 va utiliza stadionul din Ştrand şi va folosi prima stemă a lui FC Argeş. Ea va activa în Liga a IV-a. „Aşteptăm suporterii să ne susţină şi să ajute la reînfiinţarea echipei. Trebuie să ne implicăm, să ducem mai departe istoria și tradiţia echipei care ne-a dăruit atâtea bucurii. A venit momentul să îi dăm şi noi viaţă, trebuie să renaştem.”, spune Dobre. Toţi cei intersaţi de proiect sunt aşteptaţi mâine, la ora 11:30, în Ştrand.

Citiți și: Dezvăluiri incredibile! Cine îngroapă talentele de la FC Argeș?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90