NOR CURIER 930X122

ADP PITEȘTI

(VIDEO) RUȘINE! AȘA SE ”MUNCEȘTE” ÎN PITEȘTI

Rușine! Așa se ”muncește” în Pitești. Astăzi, pe bulevardul Frații Golești, 8 (OPT!) angajați ai Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești s-au pus ”serios” pe treabă. Domnii au avut de reparat o gropiță. Groapă nu-i putem zice.

Citiți și: 3000 € pe lună pentru directoarea ADP Pitești. Cine este aceasta

Unul cu lopata-n mână, altul, sprijinit de-o greblă și încă unul cu o găleată. Să nu uităm de domnul care stă cu mâinile în buzunare (probabil șeful de șantier, care supervizează din vorbe și priviri uriașul efort al muncitorilor). Doi se uită cum merg lucrurile, poate-poate termină mai repede și ajung acasă, iar ultimii doi, într-un final, aruncă material în gropiță.

Citiți și: ADP Pitești, milioane de lei pentru noi echipamente și utilaje

Așa se face treabă, domnilor? În timp ce alții repară în două zile gropi uriașe (detalii, AICI), la noi e nevoie de 8 (OPT!) oameni ca să astupe o amărâtă de denivelare! Rușine! Ne scuzați, de fapt felicitări pentru modul exemplar în care vă desfășurați activitatea! Suntem mândri de domniile voastre! Și de directorul dumneavoastră, onorabilul Florentin Mircea Braniște! (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3