EcoMoto 930×122

emil constantinescu

„EXPERIMENTUL PITEŞTI”, O NOUĂ EDIȚIE

Începe o nouă ediţie a simpozionului internaţional „Experimentul Piteşti”. În perioada 27-29 septembrie 2019 se va desfășura în Piteşti (la Centrul Multifuncţional, Muzeul Judeţean şi Memorialul „Închisoarea Piteşti”) cea de-a 19-a ediţie a simpozionului internaţional „Experimentul Piteşti – Reeducarea prin tortură”.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Evenimentul este dedicat memoriei deţinuţilor politici care au fost închiși în temuta pușcărie comunistă din Piteşti.

La simpozion vor participa foşti deţinuţi politici şi istorici din ţară şi din străinătate, inclusiv din Statele Unite ale Americii. Invitat special este Emil Constantinescu, fost președinte al României.

Citiți și: SUBIECT INCITANT LA MUZEU: EMINESCU ȘI POLITICIENII ARGEȘENI

În afara simpozionului propriu-zis de comunicări ştiinţifice, în program este inclusă şi o vizită la fosta puşcărie comunistă Piteşti, acolo unde va avea loc şi o slujbă de pomenire a martirilor. Vizita se va desfășura astăzi, între orele 12:30 şi 13:30.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90