930×122 CUMPANA 5

simpozion

SIMPOZION CU TAXĂ PENTRU STUDENȚI

În perioada 10-11 aprilie, în cadrul celei de a 37-a ediții a „Simfoniei Lalelelor”, se va desfășura un simpozion având ca temă tendințele actuale în științele naturii.

Citiți și: Universitatea de Stat din Pitești face angajări

Simpozionul va fi organizat de Facultatea de Științe a Universității din Pitești, în colaborare cu Primăria. Studenții piteșteni au astfel posibilitatea să pregătească și să prezinte la simpozion diverse proiecte sau lucrări. Lucrările participanților vor fi analizate de Comitetul Științific de la Universitate, care va da calificativele.

Cele mai bune lucrări urmează să fie recompensate. Cei interesați să participe vor trebui să achite o taxă în valoare de 100 de lei.

Citiți și: DUMITRU CHIRLEȘAN, REALES RECTOR – REZULTATUL

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cadru didactic Facultatea de Stiinte spune:

    Buna ziua! Va rog sa luati in considerare faptul ca Simpozionul Stiintific „Tendinte actuale in stiintele naturii” nu este o manifestare studenteasca, ci este dedicat cu precadere cadrelor didactice de specialitate, cercetatorilor si specialistilor din domeniu. Bineinteles ca si studentii se pot inscrie ca autori, singuri sau in colaborare cu specialisti. Sesiunea stiintifica a studentilor se va desfasura in alta perioada, si, intr-adevar, aceasta este recompensata cu premii si, bineinteles, nu presupune niciun fel de taxa. Simpozionul organizat in colaborare cu Primaria Municipiului Pitesti in zilele Simfoniei Lalelelor are conditii de participare si desfasurare similare altor manifestari de acest gen.

Donaris 570×90