930×122 CAPRA 5

ninsori

REVIN PLOILE! SE ANUNŢĂ ŞI NINSORI

Revin ploile! Precipitații moderate cantitativ, predominant ninsori la munte şi intensificări ale vântului sunt anunţate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Informarea de vreme rea este valabilă de astăzi, 6 aprilie, de la ora 16, şi până sâmbătă, 8 aprilie, la ora 9.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menționat vor fi precipitații mai ales în regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte, acolo unde se vor cumula cantități de 15…20 l/mp și izolat de 25 l/mp.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Vor fi ploi, mai ales averse, și se vor semnala descărcări electrice, iar în Maramureș și Transilvania, începând din dimineața zilei de vineri (7 aprilie), temporar precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.

Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale de până la 50…60 km/h.

Administraţia Naţională de Meteorologie mai informează că în cursul nopților de vineri spre sâmbătă (7/8 aprilie) şi sâmbătă spre duminică (8/9 aprilie) se va produce brumă local în Maramureș, Transilvania, Oltenia şi nordul Munteniei şi pe arii restrânse în rest.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90