930 x122 grota rece

bazin

BAZINUL OLIMPIC DIN PITEŞTI SE ÎNCHIDE PENTRU REPARAŢII ŞI IGIENIZARE

Pe 5 august Bazinul Olimpic din Piteşti va fi închis pentru reparaţii şi igienizare, dar intervalul de timp în care se vor face lucrări va fi mai mic decât în alţi ani. Lucrările vor dura două săptămâni. „Faţă de anii anteriori, acum ţinem Bazinul închis mai puţin. Înainte era o lună, acum vrem ca în două săptămâni să terminăm.”, precizează Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Bazinul Olimpic din Piteşti este închis anual în luna august pentru revizii, lucrări de modernizare, de curăţare a instalaţiilor de filtrare a apei şi de igienizare. De obicei, Bazinul este închis pentru o lună.

În ultimii ani la Bazinul Olimpic din Piteşti s-au investit peste 2.000.000 de lei în lucrări de modernizare şi reparaţii capitale. Investiţiile au fost suportate în totalitate din bugetul local al municipiului Piteşti.

Citiți și: Ultimă oră: De ce a murit tânărul de 26 de ani la bazinul din Trivale

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3