New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CÂȘTIGURILE SALARIALE ÎN ARGEȘ, SUB MEDIA NAȚIONALĂ

Argeșenii câștigă din salarii mai puțin decât alți români din țară, potrivit Direcției de Statistică. Astfel, câștigurile salariale în Argeș se situează sub media națională.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În luna iunie în Argeș brutul s-a ridicat la 2.289 de lei și netul la 1.652 de lei, în timp ce media națională a fost de 2.334 de lei (brut) și de 1.687 de lei (net). Procentual, brutul din Argeș a fost mai mic decât media națională cu 1, 9%, iar netul, cu 2, 1%.

Pe ramuri economice, în Argeș situația câștigului salarial mediu net în iunie, cea mai recentă lună în privința căreia există date centralizate în acest sens, a fost următoarea: industrie și construcții – 1.929 de lei, agricultură – 1.426 de lei și servicii – 1.326 de lei. Direcția de Statistică precizează că față de iunie anul trecut câștigul salarial mediu din Argeș a fost în iunie anul acesta mai mare: cu 3, 3% în valoare brută și cu 3, 4% în valoare netă.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90