NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

ELEVI DIN ARGEȘ, PREMIAȚI LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Recent s-a desfășurat concursul județean “Dacia – simbol național”, ediția a II-a. Parteneri în organizarea concursului, inițiat de școlile gimnaziale “George Topârceanu” și “Liviu Rebreanu”, au fost Primăria orașului Mioveni, Dacia Groupe Renault, Centrul Cultural Mioveni şi ISJ Argeș. Din echipa organizatoare au făcut parte Angela Manole, Elena Necșulescu, Ofelia Boerescu, Iuliana Fîlfănescu și Constantin Fîlfănescu, toți cadre didactice în învățământul primar.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Concursul a avut două secțiuni. Tema concursului de pictură pentru clasele 0-II, cu participare indirectă, a fost “Cu mașina Dacia în lumea desenelor animate”, iar pentru clasele III-IV, cu participare directă, “Mașina Dacia cucerește Universul”. În paralel, pentru cadrele didactice s-a organizat și un simpozion: “Promovarea valorilor locale prin intermediul activităților școlare și extrașcolare la ciclul primar”.

Ca și la prima ediție, concursul s-a bucurat de un număr mare de participanți din multe școli ale județului: Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” (Pitești), Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” (Pitești), Școala nr. 1 Colibași, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” (Mioveni), Școala Gimnazială “I.C. Lăzărescu” (Țițești), Școala Gimnazială Lucieni, Liceul Teoretic nr. 1 Mărăcineni, Școala Gimnazială Cocu, Școala Gimnazială Budeasa, Școala Gimnazială “Alexandru Davila” (Pitești) și Școala Gimnazială Ștefănești.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

La secțiunea cu participare indirectă au fost 36 de lucrări la clasa pregătitoare, 34 la clasa I și 40 la clasa a II-a. La secțiunea cu participare directă au venit 28 de elevi de clasa a III-a și 46 de clasa a IV-a. La simpozionul cadrelor didactice au fost circa 70 de persoane înscrise.

Lucrările câștigătorilor au fost expuse astăzi la Centrul Cultural  Mioveni, acolo unde a avut loc și premierea. Pe lângă premii, ei au beneficiat de o vizită la Dacia Groupe Renault. Iată câștigătorii: http://www.scoalageorgetoparceanu.ro/rezultatele-obtinute-de-elevii-scolii-gimanaziale-george-toparceanu-la-concursul-judetean-dacia-simbol-national-editia-a-ii-a/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3