930 x122 grota rece

anaf

declaratii_fiscale

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE LA FISC

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează concurs pentru ocuparea a 40 de funcţii publice de execuţie vacante în Direcţia generală de tehnologia informaţiei. Proba practică a concursului va avea loc pe 16 septembrie, iar proba scrisă, pe 17 septembrie.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Potrivit Administrației Finanțelor Publice Argeș, condiţiile de participare la concurs sunt cele generale, prevăzute de articolul 54 din legea 188/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea funcţiilor publice şi cele specifice fiecărui post, de studii, de vechime și de aptitudini. Conform aceleiași surse, dosarele de participare trebuie depuse la secretariatul comisiei de concurs până pe 2 septembrie. În ceea ce privește salariul oferit, ANAF ține să precizeze că „asigură un nivel de salarizare competitiv, în raport cu nivelul de experienţă solicitat candidaţilor şi condiţiile pieţei muncii.”

Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.anaf.ro, INFO ANAF/Anunțuri/Resurse umane/Concursuri.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3