Donaris 930 x 122

1 mai

MIOVENI: 3 ZILE DE VOIE BUNĂ CU MII DE SPECTATORI (GALERIE FOTO)

Pe durata a trei zile, între 1 și 3 mai inclusiv, pe platoul din Făget, Orașul Mioveni, prin Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, a organizat Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei, eveniment la care au participat artiști locali și ansambluri din mai multe județe ale țării. Miile de spectatori care au ales să meargă până în Făget, chiar și pe vreme rea, au avut parte de muzică populară și de voie bună. Nu au lipsit grătarele.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Partenerii tradiționali ai evenimentului au fost S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate SRL, S.C. Construcții Reparații S.A. și Absolut TV.

Vineri, 1 mai, au urcat pe scenă ansamblul vocal-instrumental „Nova” și ansamblurile de dansuri populare „Dorulețul”, „Mugurașii Miovenului” și „Plai de dor” (toate ale Centrului Cultural Mioveni), Claudia Ghena, Flavia Popescu, Andrei Vilău, ansamblul „Ciuleandra” al Casei de Cultură „Pr. Ion Ionescu” din Topoloveni, Valentin Poenariu, Andra Tăbârcă, ansamblul „Doina Bascovului” al Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, Izabel Cristescu, Ștefania Vorovenci, Bogdan Oncioiu („Plai de dor” – figurație) și Taraful Centrului Cultural Mioveni.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Sâmbătă, 2 Mai, și-au dat concursul ansamblul folcloric „Brădulețul” al Casei de Cultură „Constantin Brâncoveanu” din Horezu, Ștefania Vorovenci și Valentin Poenariu, ansamblul folcloric „Carpați” al Casei de Cultură „Tudor Mușatescu” din Câmpulung Muscel, ansamblul „Orația” din Podu’ Dâmboviței și ansamblul „Doruri Muscelene” din Văcarea-Mihăești.

Astăzi, 3 mai, au încântat publicul ansamblul „Busuiocu” din Sântana-Arad, ansamblul comunei argeșene Vulturești, ansamblul „Argeșelul” al Căminului Cultural din comuna Boteni și Cătălin Doinaș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3